Nutriční hodnoty (Hovězí maso na víně s povidly)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 343 kJ / 321 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,99 g |
| Tuky | 1,21 g |
| – nasycené | 0,23 g |
| – nenasycené | 0,94 g |
| –– mononenasycené | 0,42 g |
| –– polynenasycené | 0,52 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 12,93 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 177 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 36,75 g |
| – cukry | 23,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| asi 200 g 200 g kořenové zeleniny | Mrkev čerstvá | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 4 plátky 4 plátky roštěnky | Hovězí roštěnec | |
| trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 200 ml 200 ml červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce povidel | Povidla | 23 g |
| 200-300 200-300 ml silného vývaru | Vývar hovězí | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 5 kuliček 5 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 3 kuličky 3 kuličky nového koření | Nové koření | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |