Nutriční hodnoty (Vepřový bůček pečený s fenyklem a olivami podle Ihnačáka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 14 890 kJ / 3 559 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 145,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,74 g |
| Tuky | 298,03 g |
| – nasycené | 77,50 g |
| – nenasycené | 156,75 g |
| –– mononenasycené | 127,75 g |
| –– polynenasycené | 29,01 g |
| ––– omega 3 | 1,34 g |
| Vláknina | 13,24 g |
| Cholesterol | 460 mg |
| Sodík | 616 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 34,38 g |
| – cukry | 8,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřového bůčku s kůží bez kosti | Vepřový bok | 1000 g |
| 4 4 fenykly | Fenykl hlíza | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 hrsti 2 hrsti oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 1 citrón | Citrón čerstvý | 90 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| asi 4 snítky 4 snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 200 ml 200 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |