Nutriční hodnoty (Zapékané veganské tortilly s bazalkovým dipem (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 135 kJ / 32 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
| Tuky | 0,08 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,04 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 0,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lahůdková cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| bílá část pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| rajče | Rajče červené čerstvé | |
| paprika | Paprika bílá čerstvá | |
| žampiony | Žampion čerstvý | |
| půl konzervy konzervy kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
| konzerva konzerva fazolí v rajském protlaku (bez cukru) | Fazole v tomatové omáčce | |
| česnek 2 stroužky 2 stroužky | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 KL 1 KL kumínu (římský kmín) | ||
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 5-6 ks 5-6 ks tortill, vhodných do SPLK (veganské s řepkovým nebo olivovým olejem) | ||
| vegan bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| PL PL sekané bazalky | Bazalka čerstvá | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská |