Nutriční hodnoty (Mleté maso pod peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 696 kJ / 1 839 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 113,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,66 g |
Tuky | 98,28 g |
– nasycené | 38,61 g |
– nenasycené | 53,59 g |
–– mononenasycené | 42,53 g |
–– polynenasycené | 11,06 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 19,12 g |
Cholesterol | 330 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,25 g |
Sacharidy | 105,45 g |
– cukry | 19,51 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
kečup | Kečup sladký | |
koření dle chuti (co má kdo rád) | Pepř černý | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |