Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mleté maso pod peřinou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 696 kJ /
1 839 kcal
Bílkoviny126,41 g
– z toho živočišné bílkoviny113,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,66 g
Tuky98,28 g
– nasycené38,61 g
– nenasycené53,59 g
–– mononenasycené42,53 g
–– polynenasycené11,06 g
––– omega 30,48 g
Vláknina19,12 g
Cholesterol 330 mg
Sodík 1,79 g
Sůl4,25 g
Sacharidy105,45 g
– cukry19,51 g
––– laktóza9,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
hořčice Hořčice plnotučná
kečup Kečup sladký
koření dle chuti (co má kdo rád) Pepř černý
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
150 g 150 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 150 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.