Nutriční hodnoty (Mleté maso pod peřinou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 696 kJ / 1 839 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 113,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,66 g |
| Tuky | 98,28 g |
| – nasycené | 38,61 g |
| – nenasycené | 53,59 g |
| –– mononenasycené | 42,53 g |
| –– polynenasycené | 11,06 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 19,12 g |
| Cholesterol | 330 mg |
| Sodík | 1,79 g |
| Sůl | 4,25 g |
| Sacharidy | 105,45 g |
| – cukry | 19,51 g |
| ––– laktóza | 9,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| kečup | Kečup sladký | |
| koření dle chuti (co má kdo rád) | Pepř černý | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 150 g 150 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |