Nutriční hodnoty (Mandlová roláda s vůní perníku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 996 kJ / 4 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,95 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 26,75 g |
Tuky | 299,90 g |
– nasycené | 159,88 g |
– nenasycené | 118,70 g |
–– mononenasycené | 95,88 g |
–– polynenasycené | 22,82 g |
––– omega 3 | 2,48 g |
Vláknina | 19,20 g |
Cholesterol | 1,67 g |
Sodík | 541 mg |
Sůl | 1,24 g |
Sacharidy | 319,22 g |
– cukry | 233,22 g |
––– laktóza | 12,72 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
50 g 50 g strouhaných mandlí | Mandle loupané mleté | 50 g |
1 lžička 1 lžička rovná perníkového koření | Perníkové koření | 5 g |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
200 g 200 g smetany na šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
30 g 30 g moučkového cukru | Cukr bílý | 30 g |
100 g 100 g hořké čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g smetany na šlehání 33% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
80 g 80 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 80 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |