Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlová roláda s vůní perníku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 996 kJ /
4 301 kcal
Bílkoviny71,70 g
– z toho živočišné bílkoviny44,95 g
– z toho rostlinné bílkoviny26,75 g
Tuky299,90 g
– nasycené159,88 g
– nenasycené118,70 g
–– mononenasycené95,88 g
–– polynenasycené22,82 g
––– omega 32,48 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 1,67 g
Sodík 541 mg
Sůl1,24 g
Sacharidy319,22 g
– cukry233,22 g
––– laktóza12,72 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
50 g 50 g strouhaných mandlí Mandle loupané mleté 50 g
1 lžička 1 lžička rovná perníkového koření Perníkové koření 5 g
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
200 g 200 g smetany na šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
30 g 30 g moučkového cukru Cukr bílý 30 g
100 g 100 g hořké čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g smetany na šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
80 g 80 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 80 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.