Nutriční hodnoty (Honzovky s povidly (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 10 428 kJ / 2 493 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 53,75 g |
| Tuky | 87,50 g |
| – nasycené | 6,94 g |
| – nenasycené | 75,45 g |
| –– mononenasycené | 51,15 g |
| –– polynenasycené | 24,30 g |
| ––– omega 3 | 6,81 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 365,00 g |
| – cukry | 17,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 80 g 80 g řepkového oleje Manka máslová | Olej řepkový | 80 ml |
| čtvrt litru litru rostlinného mléka (použila jsem domácí vykvašené ovesné mléko) | Nápoj sójový | |
| 1/2 KL 1/2 KL soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1 1 vrchovatá PL fruktózy (medu) | Fruktóza | |
| sušené droždí na 500 g mouky (7 g) | Droždí sušené | |
| švestková povidla slazená povolenými sladidly (zn. Hamé) | Povidla | |
| řepkový olej na vymazání plechu | Olej řepkový |