Nutriční hodnoty (Honzovky s povidly (Dělená strava podle LK - Kytičky+ ovoce))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 10 428 kJ / 2 493 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,75 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 53,75 g |
Tuky | 87,50 g |
– nasycené | 6,94 g |
– nenasycené | 75,45 g |
–– mononenasycené | 51,15 g |
–– polynenasycené | 24,30 g |
––– omega 3 | 6,81 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 365,00 g |
– cukry | 17,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
80 g 80 g řepkového oleje Manka máslová | Olej řepkový | 80 ml |
čtvrt litru litru rostlinného mléka (použila jsem domácí vykvašené ovesné mléko) | Nápoj sójový | |
1/2 KL 1/2 KL soli | Sůl mořská | 4 g |
1 1 vrchovatá PL fruktózy (medu) | Fruktóza | |
sušené droždí na 500 g mouky (7 g) | Droždí sušené | |
švestková povidla slazená povolenými sladidly (zn. Hamé) | Povidla | |
řepkový olej na vymazání plechu | Olej řepkový |