Nutriční hodnoty (Linecký ořechový koláč s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 861 kJ / 2 118 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,00 g |
| Tuky | 133,56 g |
| – nasycené | 22,02 g |
| – nenasycené | 98,00 g |
| –– mononenasycené | 37,90 g |
| –– polynenasycené | 60,10 g |
| ––– omega 3 | 8,53 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 241 mg |
| Sůl | 0,67 g |
| Sacharidy | 189,80 g |
| – cukry | 103,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |
| 100 g 100 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 100 g |
| 100 g 100 g cukru krupice | Cukr bílý | 100 g |
| 100 g 100 g Hery | Margarín | 100 g |
| 1 1 celé vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2 g |
| 1 sklenice 1 sklenice zavařených jablek | Jablko čerstvé | |