Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zebrový dort Dagmar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 948 kJ /
4 290 kcal
Bílkoviny67,81 g
– z toho živočišné bílkoviny28,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,00 g
Tuky240,13 g
– nasycené143,86 g
– nenasycené86,13 g
–– mononenasycené76,82 g
–– polynenasycené9,31 g
––– omega 30,84 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 1,42 g
Sodík 326 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy442,07 g
– cukry210,97 g
––– laktóza3,47 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
2 cl 2 cl rumu Rum 20 ml
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 zakysaná smetana 15% -190 g Smetana kravská zakysaná 12%
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
1 1 čokoládová bílá poleva Čokoládová poleva
1 1 čokoládová tmavá poleva Čokoládová poleva
strouhaný kokos na boky Kokos strouhaný
zdobení na dort Cukrářské zdobení

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.