Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masový kuřecí nákyp (Dělená strava podle LK - Zvířata))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 535 kJ /
845 kcal
Bílkoviny104,32 g
– z toho živočišné bílkoviny103,48 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,84 g
Tuky45,15 g
– nasycené13,20 g
– nenasycené27,24 g
–– mononenasycené20,81 g
–– polynenasycené6,43 g
––– omega 30,53 g
Vláknina1,96 g
Cholesterol 509 mg
Sodík 503 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy5,12 g
– cukry0,28 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého kuřecího masa (steak bez kůže) Kuře stehno bez kůže 500 g
lilek Lilek čerstvý
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 bílek Vaječný bílek 33 g
hrst hrst čerstvých bylinek (bazalka, petrželka) Petržel nať čerstvá
sušená rajčata v oleji Rajčata červená sušená v oleji
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.