Nutriční hodnoty (Masový kuřecí nákyp (Dělená strava podle LK - Zvířata))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 535 kJ / 845 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 103,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,84 g |
Tuky | 45,15 g |
– nasycené | 13,20 g |
– nenasycené | 27,24 g |
–– mononenasycené | 20,81 g |
–– polynenasycené | 6,43 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 1,96 g |
Cholesterol | 509 mg |
Sodík | 503 mg |
Sůl | 1,19 g |
Sacharidy | 5,12 g |
– cukry | 0,28 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého kuřecího masa (steak bez kůže) | Kuře stehno bez kůže | 500 g |
lilek | Lilek čerstvý | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
hrst hrst čerstvých bylinek (bazalka, petrželka) | Petržel nať čerstvá | |
sušená rajčata v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
sůl | Sůl mořská |