Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí žaludky na čínský způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 386 kJ /
1 526 kcal
Bílkoviny134,85 g
– z toho živočišné bílkoviny131,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,60 g
Tuky79,24 g
– nasycené8,29 g
– nenasycené66,34 g
–– mononenasycené47,13 g
–– polynenasycené19,21 g
––– omega 35,59 g
Vláknina1,50 g
Cholesterol 350 mg
Sodík 3,23 g
Sůl7,61 g
Sacharidy67,65 g
– cukry42,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 -1000 g 750 -1000 g kuřecích žaludků Žaludky kuřecí 875 g
1 1 větší pórek (nebo 2 menší) Pórek čerstvý
3 PL 3 PL sójové omáčky (může být i víc, záleží na výrobci a jak kdo rád slané) Sójová omáčka Tamari 45 ml
1-2 ČL 1-2 ČL mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 15 g
3 PL 3 PL karamelu Karamel 45 g
1 PL 1 PL octa Ocet lihový 15 ml
6 PL 6 PL oleje Olej řepkový 66 ml
špetka špetka wei su
1 PL 1 PL máčeného škrobu (nemusí být) Bramborový škrob 15 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.