Nutriční hodnoty (Kuřecí žaludky na čínský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 386 kJ / 1 526 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 134,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 131,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,60 g |
Tuky | 79,24 g |
– nasycené | 8,29 g |
– nenasycené | 66,34 g |
–– mononenasycené | 47,13 g |
–– polynenasycené | 19,21 g |
––– omega 3 | 5,59 g |
Vláknina | 1,50 g |
Cholesterol | 350 mg |
Sodík | 3,23 g |
Sůl | 7,61 g |
Sacharidy | 67,65 g |
– cukry | 42,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 -1000 g 750 -1000 g kuřecích žaludků | Žaludky kuřecí | 875 g |
1 1 větší pórek (nebo 2 menší) | Pórek čerstvý | |
3 PL 3 PL sójové omáčky (může být i víc, záleží na výrobci a jak kdo rád slané) | Sójová omáčka Tamari | 45 ml |
1-2 ČL 1-2 ČL mletého zázvoru | Zázvor sušený mletý | 15 g |
3 PL 3 PL karamelu | Karamel | 45 g |
1 PL 1 PL octa | Ocet lihový | 15 ml |
6 PL 6 PL oleje | Olej řepkový | 66 ml |
špetka špetka wei su | ||
1 PL 1 PL máčeného škrobu (nemusí být) | Bramborový škrob | 15 g |