Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 504 kJ /
359 kcal
Bílkoviny8,54 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,54 g
Tuky22,53 g
– nasycené1,59 g
– nenasycené19,85 g
–– mononenasycené13,92 g
–– polynenasycené5,93 g
––– omega 31,80 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,29 g
Sůl8,36 g
Sacharidy24,30 g
– cukry18,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrst 1 hrst ovesných vloček Vločky ovesné
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
2 2 kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
1 snítka 1 snítka libečku Libeček čerstvý
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
bylinková sůl Sůl bylinková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.