Nutriční hodnoty (Kedlubnovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 504 kJ / 359 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,54 g |
| Tuky | 22,53 g |
| – nasycené | 1,59 g |
| – nenasycené | 19,85 g |
| –– mononenasycené | 13,92 g |
| –– polynenasycené | 5,93 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,29 g |
| Sůl | 8,36 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
| – cukry | 18,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrst 1 hrst ovesných vloček | Vločky ovesné | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 2 2 kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
| 1 snítka 1 snítka libečku | Libeček čerstvý | |
| 1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
| bylinková sůl | Sůl bylinková |