Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šťavnatý salát z červené řepy s bílým jogurtem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie860 kJ /
206 kcal
Bílkoviny15,84 g
– z toho živočišné bílkoviny10,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,18 g
Tuky7,24 g
– nasycené1,68 g
– nenasycené3,18 g
–– mononenasycené2,07 g
–– polynenasycené1,11 g
––– omega 30,30 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 30,12 g
Sůl75,13 g
Sacharidy17,15 g
– cukry15,19 g
––– laktóza9,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá sklenice červené řepy s křenem Červená řepa čerstvá
1/4 1/4 červené papriky (nebo oranžové) Paprika červená čerstvá 37.5 g
1/4 1/4 žluté papriky Paprika žlutá čerstvá 37.5 g
1 1 jarní cibulka (nebo malá fialová cibule) Cibulka jarní čerstvá
200 ml 200 ml bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 200 ml
2 lžičky 2 lžičky koření bylinkové máslo Provensálské koření
1 lžička 1 lžička koření bruschetta Provensálské koření
špetka špetka soli Sůl mořská
pepř (nebo na špičku nože chilli) Pepř černý
mladá rukola na posypání Rukola čerstvá
3 l 3 l vody Voda 3000 ml
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený
10-15 kuliček 10-15 kuliček pepře Pepř černý
8 kuliček 8 kuliček nového koření Nové koření
1 lžíce 1 lžíce fenyklu Fenykl hlíza
5 lžic 5 lžic soli Sůl mořská 75 g
8-12 8-12 cukerínů E954 - Sacharin a jeho soli
1 lžíce 1 lžíce hořčičných semínek Hořčice žlutá semena 15 g
ocet (podle chuti) Ocet lihový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.