Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrníčková buchta s ovocem a krémem za studena)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 046 kJ /
5 030 kcal
Bílkoviny69,06 g
– z toho živočišné bílkoviny18,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,16 g
Tuky215,87 g
– nasycené66,28 g
– nenasycené139,29 g
–– mononenasycené102,25 g
–– polynenasycené37,04 g
––– omega 311,08 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 302 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy679,49 g
– cukry286,49 g
––– laktóza25,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1 lžička 1 lžička kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 5 g
1 hrnek 1 hrnek mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
200 g 200 g smetany ke šlehání 33% Smetana kravská sladká 30% 200 ml
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
1-2 lžíce 1-2 lžíce rumu (dle chuti) Rum 25.5 ml
1 1 vanilkový pudinkový prášek bez vaření Puding v prášku 40 g
čerstvé ovoce dle chuti (nebo kompotované) Jahody čerstvé
kakao na poprášení Kakao prášek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.