Nutriční hodnoty (Letní rýžový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 146 kJ / 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,76 g |
| Tuky | 11,70 g |
| – nasycené | 1,78 g |
| – nenasycené | 9,57 g |
| –– mononenasycené | 7,98 g |
| –– polynenasycené | 1,60 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 8,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,02 g |
| Sacharidy | 89,99 g |
| – cukry | 24,12 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g rýže | Rýže bílá | 80 g |
| kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 1 hruška | Hruška čerstvá | 130 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| šťáva z ½ citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| čerstvá bazalka | Bazalka čerstvá |