Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Letní rýžový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 146 kJ /
513 kcal
Bílkoviny7,76 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,76 g
Tuky11,70 g
– nasycené1,78 g
– nenasycené9,57 g
–– mononenasycené7,98 g
–– polynenasycené1,60 g
––– omega 30,06 g
Vláknina8,30 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,02 g
Sacharidy89,99 g
– cukry24,12 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g rýže Rýže bílá 80 g
kousek kousek celé skořice Skořice ceylonská
sůl Sůl mořská
1 1 hruška Hruška čerstvá 130 g
3 3 rajčata Rajče červené čerstvé 180 g
šťáva z ½ citronu Citrón čerstvý
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
čerstvá bazalka Bazalka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.