Nutriční hodnoty (Strapačky se zelím a cibulkou (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 7 582 kJ / 1 812 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 49,18 g |
| Tuky | 26,85 g |
| – nasycené | 2,54 g |
| – nenasycené | 21,63 g |
| –– mononenasycené | 13,30 g |
| –– polynenasycené | 8,33 g |
| ––– omega 3 | 1,99 g |
| Vláknina | 26,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 123 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 330,35 g |
| – cukry | 21,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g syrových brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 250 -300 g 250 -300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 275 g |
| 1 PL 1 PL hrašky (není nutné) | Hraška | 15 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pálivá paprika | Paprika pálivá | |
| 2 2 velké hrsti lehce vymačkaného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| svazek svazek lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 PL 1 PL řepkového oleje | Olej řepkový | 20 ml |