Nutriční hodnoty (Strapačky se zelím a cibulkou (Dělená strava podle LK - Kytičky + zelenina))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 582 kJ / 1 812 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,18 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,18 g |
Tuky | 26,85 g |
– nasycené | 2,54 g |
– nenasycené | 21,63 g |
–– mononenasycené | 13,30 g |
–– polynenasycené | 8,33 g |
––– omega 3 | 1,99 g |
Vláknina | 26,25 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 123 mg |
Sůl | 0,38 g |
Sacharidy | 330,35 g |
– cukry | 21,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g syrových brambor | Brambor zimní | 750 g |
250 -300 g 250 -300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 275 g |
1 PL 1 PL hrašky (není nutné) | Hraška | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
pálivá paprika | Paprika pálivá | |
2 2 velké hrsti lehce vymačkaného kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
svazek svazek lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 PL 1 PL řepkového oleje | Olej řepkový | 20 ml |