Nutriční hodnoty (Perníkový knedlík)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 168 kJ / 1 952 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 38,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,90 g |
Tuky | 44,26 g |
– nasycené | 13,13 g |
– nenasycené | 23,01 g |
–– mononenasycené | 15,25 g |
–– polynenasycené | 7,77 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 16,65 g |
Cholesterol | 792 mg |
Sodík | 1,58 g |
Sůl | 3,74 g |
Sacharidy | 305,20 g |
– cukry | 59,20 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 g 100 g perníku na strouhání | Perník | 100 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
200 g 200 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 200 g |
3 3 rohlíky nakrájené na kostky | Rohlík pšeničný bílý | 129 g |
sůl | Sůl mořská | |
sádlo na vymazání hrnků hrnků | Sádlo vepřové |