Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníkový knedlík)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 168 kJ /
1 952 kcal
Bílkoviny74,94 g
– z toho živočišné bílkoviny38,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,90 g
Tuky44,26 g
– nasycené13,13 g
– nenasycené23,01 g
–– mononenasycené15,25 g
–– polynenasycené7,77 g
––– omega 30,53 g
Vláknina16,65 g
Cholesterol 792 mg
Sodík 1,58 g
Sůl3,74 g
Sacharidy305,20 g
– cukry59,20 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 g 100 g perníku na strouhání Perník 100 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
200 g 200 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 200 g
3 3 rohlíky nakrájené na kostky Rohlík pšeničný bílý 129 g
sůl Sůl mořská
sádlo na vymazání hrnků hrnků Sádlo vepřové

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.