Nutriční hodnoty (Bylinková vepřová roláda s česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 406 kJ / 3 204 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 236,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 204,82 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,55 g |
Tuky | 164,91 g |
– nasycené | 66,35 g |
– nenasycené | 83,28 g |
–– mononenasycené | 68,17 g |
–– polynenasycené | 15,11 g |
––– omega 3 | 0,37 g |
Vláknina | 14,05 g |
Cholesterol | 1,23 g |
Sodík | 4,81 g |
Sůl | 11,73 g |
Sacharidy | 186,63 g |
– cukry | 17,03 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g vepřové pečeně | Vepřová kotleta bez kosti | 750 g |
sůl a pepř | Pepř černý | |
česnek podle chuti | Česnek čerstvý | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
100-150 g 100-150 g anglické slaniny | Anglická slanina | 125 g |
3 lžíce 3 lžíce bylinek (tymián a rozmarýn) | Petržel nať čerstvá | 45 g |
350 g 350 g toustového chleba nebo rohlíků | Toast pšeničný bílý | 350 g |
100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
lžíce lžíce rozpuštěného másla | Máslo kravské | |
hrst hrst nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
3 3 vejce (z bílků sníh) | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská |