Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka s červenou cibulí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 799 kJ /
669 kcal
Bílkoviny7,64 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,64 g
Tuky23,22 g
– nasycené2,13 g
– nenasycené20,94 g
–– mononenasycené14,17 g
–– polynenasycené6,77 g
––– omega 31,80 g
Vláknina29,22 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 133 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy68,66 g
– cukry45,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 lžička 1 lžička třtinového cukru Cukr třtinový 12 g
6 6 červených cibulí Cibule červená čerstvá 414 g
750 ml 750 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 750 ml
200 ml 200 ml bílého vína Víno bílé suché 200 ml
200 200 mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
mletý pepř Pepř černý mletý
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.