Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sleďový salát s olivami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie554 kJ /
132 kcal
Bílkoviny1,04 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,04 g
Tuky12,15 g
– nasycené1,53 g
– nenasycené9,53 g
–– mononenasycené2,72 g
–– polynenasycené6,81 g
––– omega 30,15 g
Vláknina1,16 g
Cholesterol 20 mg
Sodík 127 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy4,18 g
– cukry3,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva (200 g) Sleďové filety v pepřovém krému 
1/2 1/2 menší salátové okurky Okurka salátová čerstvá
1 1 větší rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1/2 1/2 oranžové papriky Paprika oranžová čerstvá
1/2 plechovky 1/2 plechovky (200 g) černých oliv Olivy čerstvé zralé
1/2 balení 1/2 balení (100 g) Balkánského sýru Sýr balkánský (50% t. v s.)
1 PL 1 PL majonézy (použila jsem Helmanns light) Majonéza 15 g
1 lžička 1 lžička koření řecké bylinky Petržel nať čerstvá 5 g
špetka špetka soli na dochucení Sůl mořská
trochu trochu pepře na dochucení (nemusí být) Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.