Nutriční hodnoty (Sleďový salát s olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 554 kJ / 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,04 g |
Tuky | 12,15 g |
– nasycené | 1,53 g |
– nenasycené | 9,53 g |
–– mononenasycené | 2,72 g |
–– polynenasycené | 6,81 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 1,16 g |
Cholesterol | 20 mg |
Sodík | 127 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 4,18 g |
– cukry | 3,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 konzerva 1 konzerva (200 g) Sleďové filety v pepřovém krému | ||
1/2 1/2 menší salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
1 1 větší rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1/2 1/2 oranžové papriky | Paprika oranžová čerstvá | |
1/2 plechovky 1/2 plechovky (200 g) černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
1/2 balení 1/2 balení (100 g) Balkánského sýru | Sýr balkánský (50% t. v s.) | |
1 PL 1 PL majonézy (použila jsem Helmanns light) | Majonéza | 15 g |
1 lžička 1 lžička koření řecké bylinky | Petržel nať čerstvá | 5 g |
špetka špetka soli na dochucení | Sůl mořská | |
trochu trochu pepře na dochucení (nemusí být) | Pepř černý |