Nutriční hodnoty (Maďarská hrášková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 531 kJ / 366 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 10,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,15 g |
Tuky | 10,56 g |
– nasycené | 3,29 g |
– nenasycené | 4,99 g |
–– mononenasycené | 3,28 g |
–– polynenasycené | 1,71 g |
––– omega 3 | 0,04 g |
Vláknina | 14,35 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 448 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 37,36 g |
– cukry | 10,94 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hrášku | Hrášek zelený | 200 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1 kostka 1 kostka masového bujónu | Bujón hovězí | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
Vegeta | Kořenící směs sypká | |
mletá červená paprika | Paprika červená sušená | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá |