Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Maďarská hrášková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 531 kJ /
366 kcal
Bílkoviny23,19 g
– z toho živočišné bílkoviny10,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,15 g
Tuky10,56 g
– nasycené3,29 g
– nenasycené4,99 g
–– mononenasycené3,28 g
–– polynenasycené1,71 g
––– omega 30,04 g
Vláknina14,35 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 448 mg
Sůl1,12 g
Sacharidy37,36 g
– cukry10,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hrášku Hrášek zelený 200 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1 kostka 1 kostka masového bujónu Bujón hovězí 10 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
Vegeta Kořenící směs sypká
mletá červená paprika Paprika červená sušená
petrželka Petržel nať čerstvá
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.