Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Karbanátky s tymiánem a bazalkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 404 kJ /
575 kcal
Bílkoviny113,90 g
– z toho živočišné bílkoviny111,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,40 g
Tuky7,10 g
– nasycené2,90 g
– nenasycené3,10 g
–– mononenasycené2,85 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,05 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 261 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy10,80 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa (mix  vepřové plece a zadního hovězího 50/50) - koupila jsem hotovou mletou směs Hovězí kýta 500 g
1 PL 1 PL koření tymián Pepř černý 15 g
1 PL 1 PL koření bazalka Bazalka čerstvá 15 g
1 1 jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
1/2 lžičky 1/2 lžičky anglické sušené hořčice Hořčice žlutá semena
1 PL 1 PL glazé s balsamikovým octem Ocet lihový 15 ml
sůl - množství dle vlastní chuti Sůl mořská
rostlinný olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.