Nutriční hodnoty (Karbanátky s tymiánem a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
Tuky | 7,10 g |
– nasycené | 2,90 g |
– nenasycené | 3,10 g |
–– mononenasycené | 2,85 g |
–– polynenasycené | 0,25 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 235 mg |
Sodík | 261 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 10,80 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g mletého masa (mix vepřové plece a zadního hovězího 50/50) - koupila jsem hotovou mletou směs | Hovězí kýta | 500 g |
1 PL 1 PL koření tymián | Pepř černý | 15 g |
1 PL 1 PL koření bazalka | Bazalka čerstvá | 15 g |
1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky anglické sušené hořčice | Hořčice žlutá semena | |
1 PL 1 PL glazé s balsamikovým octem | Ocet lihový | 15 ml |
sůl - množství dle vlastní chuti | Sůl mořská | |
rostlinný olej | Olej řepkový |