Nutriční hodnoty (Karbanátky s tymiánem a bazalkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 404 kJ / 575 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 7,10 g |
| – nasycené | 2,90 g |
| – nenasycené | 3,10 g |
| –– mononenasycené | 2,85 g |
| –– polynenasycené | 0,25 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 261 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 10,80 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa (mix vepřové plece a zadního hovězího 50/50) - koupila jsem hotovou mletou směs | Hovězí kýta | 500 g |
| 1 PL 1 PL koření tymián | Pepř černý | 15 g |
| 1 PL 1 PL koření bazalka | Bazalka čerstvá | 15 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky anglické sušené hořčice | Hořčice žlutá semena | |
| 1 PL 1 PL glazé s balsamikovým octem | Ocet lihový | 15 ml |
| sůl - množství dle vlastní chuti | Sůl mořská | |
| rostlinný olej | Olej řepkový |