Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninový vývar s rýží)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 737 kJ /
654 kcal
Bílkoviny17,13 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,13 g
Tuky2,31 g
– nasycené0,76 g
– nenasycené1,18 g
–– mononenasycené0,36 g
–– polynenasycené0,83 g
––– omega 30,01 g
Vláknina26,49 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,11 g
Sůl5,18 g
Sacharidy129,94 g
– cukry21,17 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 velká petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
4 4 bobkové listy Bobkový list sušený
10 kuliček 10 kuliček nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
několik několik snítek čerstvého libečku Libeček čerstvý
několik několik snítek čerstvého koriandru Koriandr listy čerstvé
několik několik snítek čerstvé petrželové natě
1 PL 1 PL polévkového koření Polévkové koření tekuté 15 ml
trochu trochu celerové natě Petržel nať čerstvá
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
1,5 L 1,5 L vody Voda 1500 ml
vývar - scezený Vývar hovězí
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 hrnku 1/2 hrnku uvařené rýže - použila jsem Lagris Přírodní/Natural  Rýže bílá 125 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.