Nutriční hodnoty (Pomazánka z vařených vepřových žeber)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 665 kJ / 876 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,78 g |
Tuky | 61,71 g |
– nasycené | 11,07 g |
– nenasycené | 41,01 g |
–– mononenasycené | 22,56 g |
–– polynenasycené | 18,45 g |
––– omega 3 | 0,88 g |
Vláknina | 12,10 g |
Cholesterol | 84 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 53,85 g |
– cukry | 16,30 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
cca 300 g 300 g masa z obraných vařených žeber | Vepřová žebra | 300 g |
2-3 2-3 brambory předem uvařené | Brambor zimní | 125 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2 2 rovné lžíce dobrého protlaku | Protlak rajčatový | |
3 lžíce 3 lžíce kvalitního kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
1-2 lžíce 1-2 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
2 lžíce 2 lžíce tatarské omáčky | Tatarská omáčka | 30 g |
chilli podle chuti | Chilli paprička sušená | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |