Nutriční hodnoty (Kuře na skořici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 826 kJ / 1 153 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 27,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,16 g |
| Tuky | 4,14 g |
| – nasycené | 1,65 g |
| – nenasycené | 1,62 g |
| –– mononenasycené | 0,42 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 36,37 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 5,83 g |
| Sacharidy | 239,27 g |
| – cukry | 75,63 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| 1/8 1/8 másla | Máslo kravské | 0.125 g |
| 1 šálek 1 šálek kečupu | Kečup sladký | 250 ml |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 šálek 1 šálek vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |