Nutriční hodnoty (Těstovinový salát Vltavín)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 012 kJ / 2 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,25 g |
| Tuky | 21,53 g |
| – nasycené | 3,10 g |
| – nenasycené | 14,80 g |
| –– mononenasycené | 10,06 g |
| –– polynenasycené | 4,75 g |
| ––– omega 3 | 1,40 g |
| Vláknina | 25,78 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 576 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 411,10 g |
| – cukry | 32,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 sýr Vltavín dvouplísňový | Hermelín | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 balení 1 balení těstovin (500g) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
| 3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| olivový olej | Olej olivový |