Nutriční hodnoty (Těstovinový salát Vltavín)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 012 kJ / 2 154 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,25 g |
Tuky | 21,53 g |
– nasycené | 3,10 g |
– nenasycené | 14,80 g |
–– mononenasycené | 10,06 g |
–– polynenasycené | 4,75 g |
––– omega 3 | 1,40 g |
Vláknina | 25,78 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 576 mg |
Sůl | 1,35 g |
Sacharidy | 411,10 g |
– cukry | 32,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 sýr Vltavín dvouplísňový | Hermelín | |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 balení 1 balení těstovin (500g) | Těstoviny pšeničné | 500 g |
3 lžíce 3 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
olivový olej | Olej olivový |