

Domácí "Bake rolls"
Suroviny
- Obyčejné, nijak výrazněji ochucené bagety nebo rohlíky (používám domácí)
- oblíbené koření
- sůl
Postup přípravy receptu
Pečivo nakrájíme na plátky, pastu nebo koření rozmícháme spolu se solí v trošičce vody. Použili jsme pálivou paprikovou pastu, pastu wasabi a ty kořeněné suchárky jsou s pizza kořením a troškou sušeného česneku.
Sůl je třeba dát podle chuti - jinak jsou suchárky mdlé.
Směsí potřeme jednotlivé suchárky, poklademe je na plech a v mírné troubě (asi 100°C) upečeme - usušíme do křupava.
Poznámka od kuchařky
Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/
Určitě je lepší na suchárky použít domácí pečivo, má zcela jinou chuť, než to koupené....
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Domácí "Bake rolls"
-
bohynovka:
díky! Je to příjemná chuťovka - rychlovka
-
Slovy klasika: "Takova blbost a jakou radost to udela, ze?"
Dekuji za vyborny a predevsim jednoduchy tip, kterak zuzitkovat prebytky rohliku, kterymi nas predzasobil muj drahy, kdyz spoluobcane vykoupili mouku a servat se o poslednich par kusu (a upect vlastni) s duchodcem s francouzskou holi jsem nemela odvahu. Dietka to neni, ale pochroupali jsme si u filmu k celorodinne spokojenosti. -
popoluska340: děkuji
budu moc ráda, když vyzkoušíš!
-
mooc sa mi paci tvoj receptik,ako si urobit domace.Ja som bezlepkarka,a bezlepkove som veru nikde este nevidela,urobim si domace.
-
MajaV: děkuju
-
Konečně jsem také zkusila a jsou super
Kupovat už nebudu, tyhle jsou chutnější, zdravější a i levnější
-
Jednoduché a výborné
-
Víborné ale místo toho abich to pomazal tak sem to nechal nasát vodou ale super chutnalo mito příště to pomažu supééér
-
Caty
,,Bejky" mám ráda a domácí je vždy mnohem chutnější.Vyzkouším.
-
milý Watsone
jak prosté
a efektní
-
dobrota, taky dělám když zbydou rohlíky, dobré jsou i česnekové- máslo rozmíchám se spoustou strouhaného česneku a lehce potřu plátky a upeču do křupava
-
Mňam mňam
-
kája:
Kájo, jasně, že to nejsou ty pravé, kupované! Ale něco na ten způsob, křupavé suchárkové jednohubky, které si ochutíš sám podle sebe (nebo sama podle sebe?
)
Přemýšlela jsem i o tom, dát dohromady nějaký jednoduchý recept na rohlíky (bagety), ale už trochu ochucené v těstě...třeba sýrem. A co si budem povídat - domácí pečivo je domácí, dost jiné, lepší, než to koupené -
Je to zajímavé a jestli to i tak chutná,tak to super.Hned to jdu vyzkoušet.
-
a zrovna nemám rohlíky..:(ale uloženo