Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí "Bake rolls"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 1. 2012 10:49

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Zdroj: http://www.pekarnomanie.cz/

Určitě je lepší na suchárky použít domácí pečivo, má zcela jinou chuť, než to koupené....

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

cathleen cathleen

13. 3. 2020 10:34

bohynovka: <3 díky! Je to příjemná chuťovka - rychlovka :yes:

bohynovka bohynovka

11. 3. 2020 14:16

Slovy klasika: "Takova blbost a jakou radost to udela, ze?":-D
Dekuji za vyborny a predevsim jednoduchy tip, kterak zuzitkovat prebytky rohliku, kterymi nas predzasobil muj drahy, kdyz spoluobcane vykoupili mouku a servat se o poslednich par kusu (a upect vlastni) s duchodcem s francouzskou holi jsem nemela odvahu. Dietka to neni, ale pochroupali jsme si u filmu k celorodinne spokojenosti.

cathleen cathleen

14. 11. 2016 10:50

popoluska340: děkuji :-K budu moc ráda, když vyzkoušíš!

popoluska340 popoluska340

14. 11. 2016 09:52

mooc sa mi paci tvoj receptik,ako si urobit domace.Ja som bezlepkarka,a bezlepkove som veru nikde este nevidela,urobim si domace.:yes::yes::yes::yes::yes:

cathleen cathleen

14. 12. 2014 19:17

MajaV: děkuju:-K

MajaV

13. 12. 2014 21:33

Konečně jsem také zkusila a jsou super:yes: Kupovat už nebudu, tyhle jsou chutnější, zdravější a i levnější:-)

marcik marcik

6. 10. 2012 19:48

Jednoduché a výborné :yes: ;-)

tom

26. 2. 2012 19:09

Víborné ale místo toho abich to pomazal tak sem to nechal nasát vodou ale super chutnalo mito příště to pomažu supééér :-p

Pajaska Pajaska

6. 1. 2012 19:05

Caty:yes::yes: ,,Bejky" mám ráda a domácí je vždy mnohem chutnější.Vyzkouším.:-p:-p:-)

rebeka rebeka

5. 1. 2012 20:54

milý Watsone:-D:-D:-D jak prosté:-!:-! a efektní:-!:yes::yes::yes:;-):-K

hancaviolka hancaviolka

5. 1. 2012 19:51

dobrota, taky dělám když zbydou rohlíky, dobré jsou i česnekové- máslo rozmíchám se spoustou strouhaného česneku a lehce potřu plátky a upeču do křupava:-K

zizala zizala

5. 1. 2012 17:52

Mňam mňam :-p

cathleen cathleen

5. 1. 2012 17:14

kája::-D:-D Kájo, jasně, že to nejsou ty pravé, kupované! Ale něco na ten způsob, křupavé suchárkové jednohubky, které si ochutíš sám podle sebe (nebo sama podle sebe?:-)) )

Přemýšlela jsem i o tom, dát dohromady nějaký jednoduchý recept na rohlíky (bagety), ale už trochu ochucené v těstě...třeba sýrem. A co si budem povídat - domácí pečivo je domácí, dost jiné, lepší, než to koupené;-)

kája

5. 1. 2012 16:58

Je to zajímavé a jestli to i tak chutná,tak to super.Hned to jdu vyzkoušet.

AniCiz

5. 1. 2012 16:21

:yes:a zrovna nemám rohlíky..:(ale uloženo:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rohlíkové chipsy domácí bakerolls bakerolls domácí brambůrky v troubě bakerols domací bakerols bake rools bake chipsy z rohlíků domaci bekerools domaci bakerol rolls recept backe rolls když zbydou rohlíky domaci bakeroll domácí bacerolls bakerrolls domací bakerools bakerolls recept brambůrky z rohlíku

Suroviny: bageta, koření, sůl

TopRecepty.cz

Domácí "Bake rolls"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xk4g