Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drobenková buchta s tvarohem a ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie23 176 kJ /
5 539 kcal
Bílkoviny140,02 g
– z toho živočišné bílkoviny89,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,43 g
Tuky259,62 g
– nasycené155,30 g
– nenasycené90,91 g
–– mononenasycené80,94 g
–– polynenasycené9,97 g
––– omega 30,95 g
Vláknina17,08 g
Cholesterol 1,51 g
Sodík 728 mg
Sůl2,19 g
Sacharidy652,10 g
– cukry239,80 g
––– laktóza29,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g změklého másla Máslo kravské 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
200 g 200 g moučkového cukru Cukr bílý 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
500 g 500 g tvarohu Tvaroh polotučný 500 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1/2 1/2 skořicového cukru Cukr skořicový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku Puding v prášku 48 g
rum dle chuti Rum
cukr dle chuti Cukr bílý
ovoce dle vlastního výběru (já použila jahody a borůvky) Jahody čerstvé

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.