Nutriční hodnoty (Drobenková buchta s tvarohem a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 23 176 kJ / 5 539 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 140,02 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 89,59 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,43 g |
| Tuky | 259,62 g |
| – nasycené | 155,30 g |
| – nenasycené | 90,91 g |
| –– mononenasycené | 80,94 g |
| –– polynenasycené | 9,97 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 17,08 g |
| Cholesterol | 1,51 g |
| Sodík | 728 mg |
| Sůl | 2,19 g |
| Sacharidy | 652,10 g |
| – cukry | 239,80 g |
| ––– laktóza | 29,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 250 g 250 g změklého másla | Máslo kravské | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| 500 g 500 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 200 ml 200 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1/2 1/2 skořicového cukru | Cukr skořicový | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 balíček 1 balíček vanilkového pudinku | Puding v prášku | 48 g |
| rum dle chuti | Rum | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| ovoce dle vlastního výběru (já použila jahody a borůvky) | Jahody čerstvé |