Nutriční hodnoty (Vepřová roláda z plecka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 216 kJ / 1 964 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 227,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 225,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
| Tuky | 109,57 g |
| – nasycené | 37,47 g |
| – nenasycené | 54,11 g |
| –– mononenasycené | 44,76 g |
| –– polynenasycené | 9,36 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 8,40 g |
| Cholesterol | 1,47 g |
| Sodík | 810 mg |
| Sůl | 1,63 g |
| Sacharidy | 14,70 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 1 1 čabajka | Klobása | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |