Nutriční hodnoty (Ricottové vdolečky se šunkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 422 kJ / 818 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 56,81 g |
| – nasycené | 31,11 g |
| – nenasycené | 21,08 g |
| –– mononenasycené | 16,85 g |
| –– polynenasycené | 4,23 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 540 mg |
| Sodík | 5,22 g |
| Sůl | 8,59 g |
| Sacharidy | 17,45 g |
| – cukry | 16,75 g |
| ––– laktóza | 14,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1,5 kelímku 1,5 kelímku kysané smetany (kelímek = 200 g) | Smetana kravská zakysaná 12% | 375 ml |
| 3 kelímky 3 kelímky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky jedlé sody | Jedlá soda | 6 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky soli | Sůl mořská | 4 g |
| 1 1 ricotta | Ricotta | |
| asi 200 g 200 g šunky | Šunka vepřová vařená | 200 g |