Nutriční hodnoty (Vepřové kousky s medem a pečenými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 650 kJ / 2 067 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,51 g |
| Tuky | 142,75 g |
| – nasycené | 19,50 g |
| – nenasycené | 123,00 g |
| –– mononenasycené | 106,50 g |
| –– polynenasycené | 16,50 g |
| ––– omega 3 | 0,18 g |
| Vláknina | 5,50 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 28 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 187,37 g |
| – cukry | 143,93 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 5 lžic 5 lžic tekutého medu | Med nepasterovaný | 180 g |
| 1 1 feferonka | Chilli paprička čerstvá | |
| 5 5 větších listů bazalky | Bazalka čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |
| 5 5 středních brambor | Brambor zimní | 250 g |
| 50 ml 50 ml olivového oleje | Olej olivový | 50 ml |