Nutriční hodnoty (Lasagne zapečené s mletým masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 733 kJ / 1 609 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 104,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,36 g |
Tuky | 46,04 g |
– nasycené | 12,55 g |
– nenasycené | 29,15 g |
–– mononenasycené | 21,12 g |
–– polynenasycené | 8,03 g |
––– omega 3 | 2,05 g |
Vláknina | 26,58 g |
Cholesterol | 272 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,12 g |
Sacharidy | 183,82 g |
– cukry | 35,12 g |
––– laktóza | 5,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
180 g 180 g syrových lasagní | Lasagne | 180 g |
160 g 160 g mrkve | Mrkev čerstvá | 160 g |
120 g 120 g celeru | Celer bulva čerstvá | 120 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
280 g 280 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 280 g |
200 g 200 g drcených rajčat | Pyré z červených rajčat | 200 g |
4 lžíce 4 lžíce rajskeho protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
80 g 80 g strouhaného eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
čerstvá bazalka, oregano, rozmarýn, pažitka (lze použít i sušené) | Pažitka čerstvá |