Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s lečem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 087 kJ /
738 kcal
Bílkoviny87,78 g
– z toho živočišné bílkoviny84,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,78 g
Tuky26,07 g
– nasycené7,64 g
– nenasycené11,80 g
–– mononenasycené8,52 g
–– polynenasycené3,28 g
––– omega 30,02 g
Vláknina6,40 g
Cholesterol 2,49 g
Sodík 364 mg
Sůl0,90 g
Sacharidy36,00 g
– cukry5,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička kari Kari 5 g
1 1 malá sklenice zeleninového leča Zelenina směs sterilovaná
vývar podle potřeby Vývar masový
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.