Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 087 kJ / 738 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 87,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
| Tuky | 26,07 g |
| – nasycené | 7,64 g |
| – nenasycené | 11,80 g |
| –– mononenasycené | 8,52 g |
| –– polynenasycené | 3,28 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 6,40 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 364 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 36,00 g |
| – cukry | 5,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
| 1 1 malá sklenice zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| vývar podle potřeby | Vývar masový | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |