Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s lečem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 087 kJ / 738 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,78 g |
Tuky | 26,07 g |
– nasycené | 7,64 g |
– nenasycené | 11,80 g |
–– mononenasycené | 8,52 g |
–– polynenasycené | 3,28 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 6,40 g |
Cholesterol | 2,49 g |
Sodík | 364 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 36,00 g |
– cukry | 5,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička kari | Kari | 5 g |
1 1 malá sklenice zeleninového leča | Zelenina směs sterilovaná | |
vývar podle potřeby | Vývar masový | |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |