Nutriční hodnoty (Broskvovo-švestkové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 984 kJ / 713 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,80 g |
Tuky | 8,16 g |
– nasycené | 1,93 g |
– nenasycené | 3,95 g |
–– mononenasycené | 3,06 g |
–– polynenasycené | 0,90 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 108 mg |
Sůl | 0,21 g |
Sacharidy | 147,20 g |
– cukry | 135,85 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 domácí listové těsto (dle zdejšího receptu) | Listové těsto | |
hladká mouka na posypání válu | Mouka pšeničná hladká | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
150 g 150 g zavařených broskví | Dužina broskve čerstvá | 150 g |
150 g 150 g zavařených švestek | Švestky zavařené | 150 g |
1 1 měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
4 lžíce 4 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
1 balíček 1 balíček ztužovače Dr. Oetker | Ztužovač šlehačky |