Nutriční hodnoty (Restovaná vepřová játra s pepřovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 458 kJ / 588 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 13,50 g |
| – nasycené | 2,10 g |
| – nenasycené | 5,65 g |
| –– mononenasycené | 3,50 g |
| –– polynenasycené | 2,15 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 485 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 19,50 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| olej a kousek kousek másla | Máslo kravské | |
| asi 250 250 ml silného masového vývaru (pokud nemáte, můžete použít 1 kelímek gelového + asi 200-250 ml vody a svařit) | Vývar masový | |
| trochu trochu tučné smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| lžíce lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | |
| drcený barevný pepř | Pepř barevný |