Nutriční hodnoty (Domácí hamburgery II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 908 kJ / 1 173 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 88,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,30 g |
| Tuky | 82,96 g |
| – nasycené | 26,90 g |
| – nenasycené | 48,74 g |
| –– mononenasycené | 37,84 g |
| –– polynenasycené | 10,90 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,60 g |
| Cholesterol | 499 mg |
| Sodík | 350 mg |
| Sůl | 0,71 g |
| Sacharidy | 15,30 g |
| – cukry | 1,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1-3 lžíce 1-3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| tuk na smažení | Olej řepkový | |
| plátkový sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| čerstvá zelenina (nebo naložená) | Okurka salátová čerstvá | |
| kečup | Kečup sladký | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| hamburgerové bulky | Houska pšeničná |