Nutriční hodnoty (Vanilkový pudink s rebarborou a vločkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 3 798 kJ / 908 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
| Tuky | 15,24 g |
| – nasycené | 10,16 g |
| – nenasycené | 4,48 g |
| –– mononenasycené | 4,00 g |
| –– polynenasycené | 0,48 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,80 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 405 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 157,95 g |
| – cukry | 89,95 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového pudinku | Puding v prášku | 96 g |
| 6 řapíků 6 řapíků rebarbory | Rebarbora čerstvá | |
| 3-4 lžíce 3-4 lžíce třtinového cukru | Cukr třtinový | 42 g |
| 1 1 větší hrst ovesných vloček | Vločky ovesné |