Nutriční hodnoty (Zapečená quinoa s červenými fazolemi a kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 451 kJ / 1 064 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,15 g |
| Tuky | 14,44 g |
| – nasycené | 1,94 g |
| – nenasycené | 11,81 g |
| –– mononenasycené | 4,10 g |
| –– polynenasycené | 7,70 g |
| ––– omega 3 | 0,93 g |
| Vláknina | 46,86 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 29 mg |
| Sůl | 0,03 g |
| Sacharidy | 172,05 g |
| – cukry | 21,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g quinoy | Quinoa | 250 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 konzerva červených fazolí (400 g) | Fazole červená ledvina sterilované | |
| 1 konzerva 1 konzerva kukuřice (340 g) | Kukuřice sterilovaná | |
| 150 ml 150 ml rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mleté chilli | Chilli paprička sušená | |
| římský kmín | Římský kmín mletý | |
| čerstvý koriandr nebo petrželka na ozdobu | Koriandr listy čerstvé |