Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rýžový salát II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 111 kJ /
1 222 kcal
Bílkoviny20,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,00 g
Tuky19,47 g
– nasycené3,22 g
– nenasycené15,50 g
–– mononenasycené13,15 g
–– polynenasycené2,35 g
––– omega 30,05 g
Vláknina9,59 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 51 mg
Sůl0,08 g
Sacharidy237,39 g
– cukry43,27 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vařené rýže Rýže bílá 250 g
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 15 ml
1 1 bílá paprika Paprika bílá čerstvá
1/2 1/2 větší červené cibule (nebo 1 malá) Cibule červená čerstvá 34.5 g
špetka špetka bílého pepře Pepř bílý
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
1 lžíce 1 lžíce černých oliv Olivy čerstvé zralé 15 g
2 lžíce 2 lžíce petrželky Petržel nať čerstvá 30 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
1 lžička 1 lžička mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje Olej olivový 16.5 ml
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
jarní cibulka na ozdobení Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.