Nutriční hodnoty (Rýžový salát II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 111 kJ / 1 222 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,00 g |
Tuky | 19,47 g |
– nasycené | 3,22 g |
– nenasycené | 15,50 g |
–– mononenasycené | 13,15 g |
–– polynenasycené | 2,35 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 9,59 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 51 mg |
Sůl | 0,08 g |
Sacharidy | 237,39 g |
– cukry | 43,27 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g vařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
1 lžíce 1 lžíce jablečného octa | Ocet jablečný | 15 ml |
1 1 bílá paprika | Paprika bílá čerstvá | |
1/2 1/2 větší červené cibule (nebo 1 malá) | Cibule červená čerstvá | 34.5 g |
špetka špetka bílého pepře | Pepř bílý | |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 lžíce 1 lžíce černých oliv | Olivy čerstvé zralé | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce petrželky | Petržel nať čerstvá | 30 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1-2 lžíce 1-2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 16.5 ml |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
jarní cibulka na ozdobení | Cibulka jarní čerstvá |