Nutriční hodnoty (Vepřový mls s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 290 kJ / 308 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,54 g |
| Tuky | 12,87 g |
| – nasycené | 2,18 g |
| – nenasycené | 10,13 g |
| –– mononenasycené | 2,55 g |
| –– polynenasycené | 7,58 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 12,94 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,15 g |
| Sacharidy | 38,64 g |
| – cukry | 32,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety bez kostí | Vepřová kotleta bez kosti | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1-2 PL 1-2 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
| 1 PL 1 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka česnekového prášku | ||
| citronový pepř | Pepř černý | |
| 1 KL 1 KL šalvěje | Šalvěj čerstvá | 5 g |
| 1 dl 1 dl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
| 1 1 větší červená cibule - na půlměsíčky | Cibule červená čerstvá | 69 g |