Nutriční hodnoty (Vepřový mls s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 290 kJ / 308 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,54 g |
Tuky | 12,87 g |
– nasycené | 2,18 g |
– nenasycené | 10,13 g |
–– mononenasycené | 2,55 g |
–– polynenasycené | 7,58 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 12,94 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1,34 g |
Sůl | 3,15 g |
Sacharidy | 38,64 g |
– cukry | 32,83 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kotlety bez kostí | Vepřová kotleta bez kosti | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1-2 PL 1-2 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 22.5 ml |
1 PL 1 PL slunečnicového oleje | Olej slunečnicový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
špetka špetka česnekového prášku | ||
citronový pepř | Pepř černý | |
1 KL 1 KL šalvěje | Šalvěj čerstvá | 5 g |
1 dl 1 dl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |
1 1 větší červená cibule - na půlměsíčky | Cibule červená čerstvá | 69 g |