Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový mls s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 290 kJ /
308 kcal
Bílkoviny4,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,54 g
Tuky12,87 g
– nasycené2,18 g
– nenasycené10,13 g
–– mononenasycené2,55 g
–– polynenasycené7,58 g
––– omega 30,11 g
Vláknina12,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,34 g
Sůl3,15 g
Sacharidy38,64 g
– cukry32,83 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 kotlety bez kostí Vepřová kotleta bez kosti
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
1-2 PL 1-2 PL sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 22.5 ml
1 PL 1 PL slunečnicového oleje Olej slunečnicový 11 ml
sůl Sůl mořská
špetka špetka česnekového prášku
citronový pepř Pepř černý
1 KL 1 KL šalvěje Šalvěj čerstvá 5 g
1 dl 1 dl vývaru Vývar hovězí 100 ml
1 1 větší červená cibule - na půlměsíčky Cibule červená čerstvá 69 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.