Nutriční hodnoty (Naložená ačokča Dagmar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 507 kJ / 1 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,92 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,92 g |
| Tuky | 89,03 g |
| – nasycené | 6,47 g |
| – nenasycené | 78,95 g |
| –– mononenasycené | 55,78 g |
| –– polynenasycené | 23,17 g |
| ––– omega 3 | 7,22 g |
| Vláknina | 28,95 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25,38 g |
| Sůl | 63,30 g |
| Sacharidy | 111,10 g |
| – cukry | 84,80 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 dávka ačokči (asi 1,5 kg) | Ačokča čerstvá | 100 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 4 4 malé cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 24 kuliček 24 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 4 lžičky 4 lžičky čtyřbarevného pepře | Pepř černý | 20 g |
| 8 8 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
| 8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
| 750 ml 750 ml vody | Voda | 750 ml |
| 130 ml 130 ml octa | Ocet lihový | 130 ml |
| 60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
| 13 g 13 g soli | Sůl mořská | 13 g |
| 50 g 50 g Deka | Sůl mořská | 50 g |