Nutriční hodnoty (Naložená ačokča Dagmar)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 5 507 kJ / 1 316 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,92 g |
Tuky | 89,03 g |
– nasycené | 6,47 g |
– nenasycené | 78,95 g |
–– mononenasycené | 55,78 g |
–– polynenasycené | 23,17 g |
––– omega 3 | 7,22 g |
Vláknina | 28,95 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 25,38 g |
Sůl | 63,30 g |
Sacharidy | 111,10 g |
– cukry | 84,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 dávka ačokči (asi 1,5 kg) | Ačokča čerstvá | 100 g |
3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
4 4 malé cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
24 kuliček 24 kuliček nového koření | Nové koření | |
4 lžičky 4 lžičky čtyřbarevného pepře | Pepř černý | 20 g |
8 8 bobkových listů | Bobkový list sušený | |
8 lžic 8 lžic oleje | Olej řepkový | 88 ml |
750 ml 750 ml vody | Voda | 750 ml |
130 ml 130 ml octa | Ocet lihový | 130 ml |
60 g 60 g krupicového cukru | Cukr bílý | 60 g |
13 g 13 g soli | Sůl mořská | 13 g |
50 g 50 g Deka | Sůl mořská | 50 g |