Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Naložená ačokča Dagmar)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 507 kJ /
1 316 kcal
Bílkoviny7,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,92 g
Tuky89,03 g
– nasycené6,47 g
– nenasycené78,95 g
–– mononenasycené55,78 g
–– polynenasycené23,17 g
––– omega 37,22 g
Vláknina28,95 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 25,38 g
Sůl63,30 g
Sacharidy111,10 g
– cukry84,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 dávka ačokči (asi 1,5 kg) Ačokča čerstvá 100 g
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
4 4 malé cibule Cibule čerstvá 280 g
24 kuliček 24 kuliček nového koření Nové koření
4 lžičky 4 lžičky čtyřbarevného pepře Pepř černý 20 g
8 8 bobkových listů Bobkový list sušený
8 lžic 8 lžic oleje Olej řepkový 88 ml
750 ml 750 ml vody Voda 750 ml
130 ml 130 ml octa Ocet lihový 130 ml
60 g 60 g krupicového cukru Cukr bílý 60 g
13 g 13 g soli Sůl mořská 13 g
50 g 50 g Deka Sůl mořská 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.