Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Borůvkovo - rybízová bublanina)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 14

Energie10 232 kJ /
2 446 kcal
Bílkoviny61,25 g
– z toho živočišné bílkoviny33,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,05 g
Tuky95,28 g
– nasycené49,74 g
– nenasycené36,00 g
–– mononenasycené29,85 g
–– polynenasycené6,15 g
––– omega 30,49 g
Vláknina24,75 g
Cholesterol 1,01 g
Sodík 505 mg
Sůl1,79 g
Sacharidy323,39 g
– cukry103,19 g
––– laktóza7,84 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
80 g 80 g moučkového cukru + na posypání Cukr bílý 80 g
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru Cukr vanilkový 8 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
200 ml 200 ml kefíru Kefír 200 ml
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
75 g 75 g celozrnné špaldové mouky Mouka špaldová celozrnná hladká 75 g
75 g 75 g celozrnné žitné mouky Mouka žitná celozrnná hladká 75 g
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku Kypřící prášek 12 g
špetka špetka soli Sůl mořská
borůvky Borůvky čerstvé
rybíz Rybíz červený čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.