Nutriční hodnoty (Borůvkovo - rybízová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
| Energie | 10 232 kJ / 2 446 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,05 g |
| Tuky | 95,28 g |
| – nasycené | 49,74 g |
| – nenasycené | 36,00 g |
| –– mononenasycené | 29,85 g |
| –– polynenasycené | 6,15 g |
| ––– omega 3 | 0,49 g |
| Vláknina | 24,75 g |
| Cholesterol | 1,01 g |
| Sodík | 505 mg |
| Sůl | 1,79 g |
| Sacharidy | 323,39 g |
| – cukry | 103,19 g |
| ––– laktóza | 7,84 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
| 80 g 80 g moučkového cukru + na posypání | Cukr bílý | 80 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 200 ml 200 ml kefíru | Kefír | 200 ml |
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 75 g 75 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 75 g |
| 75 g 75 g celozrnné žitné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 75 g |
| 1 sáček 1 sáček kypřícího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| borůvky | Borůvky čerstvé | |
| rybíz | Rybíz červený čerstvý |