Nutriční hodnoty (Borůvkovo - rybízová bublanina)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 14
Energie | 10 232 kJ / 2 446 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,05 g |
Tuky | 95,28 g |
– nasycené | 49,74 g |
– nenasycené | 36,00 g |
–– mononenasycené | 29,85 g |
–– polynenasycené | 6,15 g |
––– omega 3 | 0,49 g |
Vláknina | 24,75 g |
Cholesterol | 1,01 g |
Sodík | 505 mg |
Sůl | 1,79 g |
Sacharidy | 323,39 g |
– cukry | 103,19 g |
––– laktóza | 7,84 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
80 g 80 g másla | Máslo kravské | 80 g |
80 g 80 g moučkového cukru + na posypání | Cukr bílý | 80 g |
1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 ml 200 ml kefíru | Kefír | 200 ml |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
75 g 75 g celozrnné špaldové mouky | Mouka špaldová celozrnná hladká | 75 g |
75 g 75 g celozrnné žitné mouky | Mouka žitná celozrnná hladká | 75 g |
1 sáček 1 sáček kypřícího prášku | Kypřící prášek | 12 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
borůvky | Borůvky čerstvé | |
rybíz | Rybíz červený čerstvý |