Nutriční hodnoty (Krevety na česneku a bílém víně)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 903 kJ / 694 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,00 g |
| Tuky | 29,94 g |
| – nasycené | 6,72 g |
| – nenasycené | 22,16 g |
| –– mononenasycené | 18,72 g |
| –– polynenasycené | 3,44 g |
| ––– omega 3 | 0,44 g |
| Vláknina | 4,12 g |
| Cholesterol | 573 mg |
| Sodík | 891 mg |
| Sůl | 2,40 g |
| Sacharidy | 14,13 g |
| – cukry | 1,24 g |
| ––– laktóza | 0,01 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g očištěných krevet | Krevety loupané | 400 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| 4 lžíce 4 lžíce bílého vína | Víno bílé suché | 60 ml |
| 1 lžička 1 lžička koření bylinky | Petržel nať čerstvá | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička přepuštěného másla | Ghí | 5 g |