Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na uzeném bůčku v čertovské omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 104 kJ /
981 kcal
Bílkoviny80,58 g
– z toho živočišné bílkoviny76,20 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,38 g
Tuky53,46 g
– nasycené17,96 g
– nenasycené26,22 g
–– mononenasycené20,37 g
–– polynenasycené5,84 g
––– omega 30,09 g
Vláknina11,76 g
Cholesterol 2,03 g
Sodík 1,10 g
Sůl2,62 g
Sacharidy41,65 g
– cukry20,18 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecích jater Játra kuřecí 400 g
60 g 60 g uzeného bůčku Vepřový bok uzený 60 g
1 lžička 1 lžička sádla Sádlo vepřové 15 g
2 2 menší cibule Cibule čerstvá 140 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1/2 1/2 červené papriky Paprika červená čerstvá 75 g
chilli dle chuti Chilli paprička sušená
2 plátky 2 plátky zázvoru Zázvor sušený
2 lžíce 2 lžíce čertovské omáčky
2 lžíce 2 lžíce domácího kečupu Kečup sladký 30 ml
1 lžíci 1 lžíci sypkého kuřecího bujonu Bujón kuřecí BIO
horkou vodu na podlití Voda
sůl dle chuti Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.