Nutriční hodnoty (Kuřecí játra na uzeném bůčku v čertovské omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 104 kJ / 981 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 76,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,38 g |
Tuky | 53,46 g |
– nasycené | 17,96 g |
– nenasycené | 26,22 g |
–– mononenasycené | 20,37 g |
–– polynenasycené | 5,84 g |
––– omega 3 | 0,09 g |
Vláknina | 11,76 g |
Cholesterol | 2,03 g |
Sodík | 1,10 g |
Sůl | 2,62 g |
Sacharidy | 41,65 g |
– cukry | 20,18 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 400 g |
60 g 60 g uzeného bůčku | Vepřový bok uzený | 60 g |
1 lžička 1 lžička sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
2 2 menší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená | |
2 plátky 2 plátky zázvoru | Zázvor sušený | |
2 lžíce 2 lžíce čertovské omáčky | ||
2 lžíce 2 lžíce domácího kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
1 lžíci 1 lžíci sypkého kuřecího bujonu | Bujón kuřecí BIO | |
horkou vodu na podlití | Voda | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |