Nutriční hodnoty (Kuřecí játra marinovaná v sójové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 3 812 kJ / 911 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 110,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,48 g |
Tuky | 14,42 g |
– nasycené | 2,44 g |
– nenasycené | 6,02 g |
–– mononenasycené | 3,54 g |
–– polynenasycené | 2,48 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 23,81 g |
Cholesterol | 1,54 g |
Sodík | 4,50 g |
Sůl | 11,02 g |
Sacharidy | 81,87 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kuřecích (krůtích) jater | Játra vepřová | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 utřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
4-5 lžic 4-5 lžic kvalitní sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 67.5 ml |
rovná lžíce lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | |
2 lžičky 2 lžičky kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 10 g |
pár lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |