Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí játra marinovaná v sójové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 812 kJ /
911 kcal
Bílkoviny110,48 g
– z toho živočišné bílkoviny97,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,48 g
Tuky14,42 g
– nasycené2,44 g
– nenasycené6,02 g
–– mononenasycené3,54 g
–– polynenasycené2,48 g
––– omega 30,11 g
Vláknina23,81 g
Cholesterol 1,54 g
Sodík 4,50 g
Sůl11,02 g
Sacharidy81,87 g
– cukry7,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích (krůtích) jater Játra vepřová 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 utřené stroužky česneku Česnek čerstvý 140 g
4-5 lžic 4-5 lžic kvalitní sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 67.5 ml
rovná lžíce lžíce pikantní hořčice Hořčice dijonská
2 lžičky 2 lžičky kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 10 g
pár lístků lístků bazalky Bazalka čerstvá
olej Olej řepkový
sůl dle chuti Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.