Nutriční hodnoty (Kuřecí játra marinovaná v sójové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 3 812 kJ / 911 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 97,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,48 g |
| Tuky | 14,42 g |
| – nasycené | 2,44 g |
| – nenasycené | 6,02 g |
| –– mononenasycené | 3,54 g |
| –– polynenasycené | 2,48 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 23,81 g |
| Cholesterol | 1,54 g |
| Sodík | 4,50 g |
| Sůl | 11,02 g |
| Sacharidy | 81,87 g |
| – cukry | 7,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích (krůtích) jater | Játra vepřová | 500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 utřené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
| 4-5 lžic 4-5 lžic kvalitní sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 67.5 ml |
| rovná lžíce lžíce pikantní hořčice | Hořčice dijonská | |
| 2 lžičky 2 lžičky kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 10 g |
| pár lístků lístků bazalky | Bazalka čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl dle chuti | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |