Nutriční hodnoty (Sumeček africký v jablečno-estragonové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 419 kJ / 817 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,78 g |
Tuky | 26,01 g |
– nasycené | 6,54 g |
– nenasycené | 18,26 g |
–– mononenasycené | 7,46 g |
–– polynenasycené | 10,80 g |
––– omega 3 | 0,90 g |
Vláknina | 14,20 g |
Cholesterol | 240 mg |
Sodík | 221 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 62,10 g |
– cukry | 39,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety sumečka afrického | Sumeček filet | 400 g |
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
hrst lístků lístků estragonu | Estragon sušený | |
cca 2,5 dl cca 2,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička Solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
sůl | Sůl mořská |