Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Sumeček africký v jablečno-estragonové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie3 419 kJ /
817 kcal
Bílkoviny77,78 g
– z toho živočišné bílkoviny72,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,78 g
Tuky26,01 g
– nasycené6,54 g
– nenasycené18,26 g
–– mononenasycené7,46 g
–– polynenasycené10,80 g
––– omega 30,90 g
Vláknina14,20 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy62,10 g
– cukry39,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 filety 2 filety sumečka afrického Sumeček filet 400 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
hrst lístků lístků estragonu Estragon sušený
cca 2,5 dl cca 2,5 dl bílého vína Víno bílé suché
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička Solamylu Bramborový škrob 5 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.