Nutriční hodnoty (Placky z pohankové mouky s krůtím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 955 kJ / 1 184 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 119,18 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 101,88 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,30 g |
| Tuky | 15,01 g |
| – nasycené | 3,29 g |
| – nenasycené | 7,37 g |
| –– mononenasycené | 4,97 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,79 g |
| Vláknina | 14,28 g |
| Cholesterol | 459 mg |
| Sodík | 348 mg |
| Sůl | 0,77 g |
| Sacharidy | 136,00 g |
| – cukry | 15,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g pohankové mouky | Mouka pohanková | 150 g |
| 350 ml 350 ml vody | Voda | 350 ml |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| ¼ l žičky žičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 400 g 400 g krůtího masa | Krůta prsa bez kůže | 400 g |
| 3 3 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 1 1 jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 45 g |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| čerstvá majoránka | Majoránka čerstvá |