Nutriční hodnoty (Paprikový salát s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 031 kJ / 246 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 5,74 g |
| – nasycené | 3,64 g |
| – nenasycené | 1,78 g |
| –– mononenasycené | 1,24 g |
| –– polynenasycené | 0,54 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 7,80 g |
| Cholesterol | 15 mg |
| Sodík | 80 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 36,20 g |
| – cukry | 34,20 g |
| ––– laktóza | 6,10 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 zelených paprík | Paprika zelená čerstvá | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 150 ml 150 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 150 ml |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| špetka špetka soli | Sůl mořská |