Nutriční hodnoty (Jablečné sušenky se skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 25
| Energie | 25 567 kJ / 6 111 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 90,03 g |
| Tuky | 287,62 g |
| – nasycené | 217,72 g |
| – nenasycené | 53,32 g |
| –– mononenasycené | 32,94 g |
| –– polynenasycené | 20,38 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 79,30 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 164 mg |
| Sůl | 0,64 g |
| Sacharidy | 750,82 g |
| – cukry | 266,18 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky ovesných vloček | Vločky ovesné | 500 g |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 187.5 g |
| 2 lžičky 2 lžičky skořice | Skořice ceylonská | 16 g |
| 2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
| 1 hrnek 1 hrnek kokosového oleje | Olej kokosový | 250 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek medu (jakéhokoliv sirupu) | Med nepasterovaný | 250 g |
| 4 4 jablka | Jablko čerstvé | 600 g |