Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Batátová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie1 789 kJ /
428 kcal
Bílkoviny16,10 g
– z toho živočišné bílkoviny15,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,50 g
Tuky33,10 g
– nasycené21,22 g
– nenasycené10,67 g
–– mononenasycené7,01 g
–– polynenasycené3,66 g
––– omega 30,70 g
Vláknina1,45 g
Cholesterol 72 mg
Sodík 145 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy15,60 g
– cukry9,60 g
––– laktóza7,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velké batáty Batáty neloupané
1 1 větší petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1,5 l 1,5 l vývaru Vývar hovězí 1500 ml
čerstvý tymián Tymián čerstvý
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská
200 ml 200 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 200 ml
citrónová šťáva Šťáva z citrónu
pepř Pepř černý
chilli Chilli paprička sušená
plátky plátky slaniny Špek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.