Nutriční hodnoty (Fazolková polévka s krůtím/kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 875 kJ / 448 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,65 g |
| Tuky | 4,92 g |
| – nasycené | 0,90 g |
| – nenasycené | 3,54 g |
| –– mononenasycené | 1,72 g |
| –– polynenasycené | 1,81 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 27,43 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 35 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 71,80 g |
| – cukry | 17,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g fazolek | Fazolky čerstvé | 300 g |
| 200 g 200 g krůtího (nebo kuřecího) masa | ||
| 3 3 brambory | Brambor zimní | 150 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 3 lžíce 3 lžíce ovesných vloček | Vločky ovesné | 45 g |
| sůl | Sůl mořská |